Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juli måned. - Christiansen, J. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1964)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juli måned.