Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juni måned. - Christiansen, J. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1964)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juni måned.