Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i marts måned. - ukendt, ukendt (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1976)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i marts måned.