Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i juni måned. - ukendt, ukendt (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1974)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i juni måned.