Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i maj måned. (2) - ukendt, ukendt (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1973)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i maj måned. (2)