Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i februar måned. - ukendt, ukendt (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1973)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i februar måned.