Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i marts måned. - Brix, H. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1946)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i marts måned.