Anmeldelser, bekendtgjort i Statstidende i januar måned. - Helmer, K. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1971)
Anmeldelser, bekendtgjort i Statstidende i januar måned.