Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i februar måned. - Helmer, K. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1970)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i februar måned.