Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i oktober måned. - Christiansen, J. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1968)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i oktober måned.