Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i december måned. - Christiansen, J. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1966)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i december måned.