Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i august måned. - Christiansen, J. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1962)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i august måned.