Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i marts måned. - Langsted, Erik (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1956)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i marts måned.