Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juli måned. - Langsted, Erik (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1954)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juli måned.