Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i maj måned. - Brix, Ejnar (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1945)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i maj måned.