Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i februar måned. - Brix, H. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1945)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i februar måned.