Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i oktober måned. - Qvist, Ejnar (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1944)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i oktober måned.