Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i september måned. - Qvist, Ejnar (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1943)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i september måned.