Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i maj måned. - Lage, H. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1938)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i maj måned.