Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i januar måned. - Lage, H. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1934)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i januar maaned.