Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i december måned. - Lage, H. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1932)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i december måned.