Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i april måned. - Lage, H. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1931)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i april måned.