Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i marts måned. - Lage, H. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1930)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i marts måned.