Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i februar måned. - Herschend, P. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1919)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i februar måned.