Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i december måned. - Herschend, P. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1918)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i december måned.