Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i oktober måned. - ukendt, ukendt (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1975)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i oktober måned.