Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i september måned. - ukendt, ukendt (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1974)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i september måned.