Anmeldelser, bekendtgjort i statstidende i maj måned. - ukendt, ukendt (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1972)
Anmeldelser, bekendtgjort i statstidende i maj måned.