Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i maj måned. - Christiansen, J. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1963)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i maj måned.