Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juni måned. - Langsted, Erik (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1948)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juni måned.