Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i november måned. - ukendt, ukendt (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1976)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i november måned.