Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i december måned. - Brix, H. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1947)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i december måned.