Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i september måned. - Qvist, Ejnar (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1942)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i september måned.