Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i maj måned. - Qvist, Ejnar (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1942)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i maj måned.