Anmeldelser, bekendtgjort i Statstidende i september måned. - ukendt, ukendt (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1972)
Anmeldelser, bekendtgjort i Statstidende i september måned.