Anmeldelser, bekendtgjort i Statstidende i juni måned. - Helmer, K. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1971)
Anmeldelser, bekendtgjort i Statstidende i juni måned.