Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i november måned. - Christiansen, J. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1967)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i november måned.