Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i september måned. - Christiansen, J. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1961)
Anmeldelser, bekendtgjorte i Statstidende i september måned.