Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i april måned. - Christiansen, J. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1959)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i april måned.