Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i august måned. - Christiansen, J. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1958)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i august måned.