Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i august måned. - Langsted, Erik (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1957)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i august måned.