Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i maj måned. - Langsted, Erik (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1955)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i maj måned.