Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i maj måned. - Lage, Erik (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1954)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i maj måned.