Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i februar måned. - Langsted, Erik (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1949)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i februar måned.