Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i august måned. - Qvist, Ejnar (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1943)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i august måned.