Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i april måned. - Qvist, Ejnar (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1941)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i april måned.