Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juli måned. - Lage, H. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1934)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juli måned.