Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juni måned. - Lage, H. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1933)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juni måned.