Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i februar måned. - Lage, H. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1929)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i februar måned.