Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juli måned. - Hansen, N. J. Ehrenreich (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1922)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juli måned.